Klik hier om de titel te bewerken

Klik hier om de ondertitel te bewerken

De praktijk Voeding & Vitaliteit Leidsche Rijn

Gezond en lekker in je lijf!

 

In mijn praktijk kun je terecht voor advisering en coaching rondom voeding en vitaliteit. Gewicht verliezen of aankomen, een gezond eetpatroon, coaching en eetgedrag, borstvoeding en gezond gewicht, of bijvoorbeeld fijn in je lijf na een bevalling en beter in je vel zitten met de juiste voeding zijn een aantal speerpunten in mijn praktijk.

Daarnaast kijk ik met je mee naar je bewegingspatroon en geef hierover een passend advies. Het is ook mogelijk om met je mee te kijken als boodschappencoach, met de juiste inkopen is het makkelijker om de juiste producten te eten!

Ik ben vooral gericht op persoonlijk advies zodat het succes groter is om jouw doel te behalen. Iedereen heeft een eigen persoonlijk doel, dat kan alles zijn: bijvoorbeeld "die ene broek" weer passen, een mooie huid en strakker lichaam, gewicht verliezen of juist  alleen advies over gezonder eten en je gewicht en vetpercentage checken, en soms is het vooral fijn als iemand gewoon even met je mee kan denken.

 

Mijn adviezen zijn in te passen in jouw persoonlijke leefomstandigheden en ik houd rekening met jouw persoonlijke voorkeuren. Daardoor is het makkelijker om het advies te gebruiken en dat geeft een fijn gevoel!

 

De consulten vinden bij mij thuis plaats in een speciaal daarvoor ingerichte praktijkruimte.