Klik hier om de titel te bewerken

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Beweging & Vitaliteit

Naast goede gezonde voeding is het natuurlijk erg belangrijk dat je voldoende beweegt en tijd voor ontspanning hebt. Op basis van het intakegesprek krijg je naast een voedingsadvies dan ook altijd een bewegingsadvies. Dit advies past altijd binnen jouw leefpatroon en is op basis van jouw wensen en voorkeur. Vaak zijn het oefeningen die je gewoon handig thuis kunt uitvoeren maar het kan ook zijn dat je liever buiten gaat sporten of naar de sportschool wil. Ik maak een advies voor je dat goed bij je past!

Sporten bij Voeding & Vitaliteit

Mijn praktijk beschikt over een sportruimte. Bij een bewegingsadvies krijg je indien nodig uitleg, ik neem de oefeningen met je door. Het is ook mogelijk om bij Voeding & Vitaliteit te komen sporten. Je krijgt dan een trainingsschema dat je onder begeleiding van een personal trainer gaat uitwerken. Je kunt bijvoorbeeld trainen met  kettlebells of op basis grondoefeningen.

Hardloopclinic voor beginners

Word enthousiast over hardlopen! Leidsche Rijn heeft heel veel mooie hardlooproutes waar je eindeloos mee kunt variƫren. Tijdens een hardloopclinic leer je je lichaam beter kennen en ook de wijk waar je in woont!

Hardlopen is een sport waarbij je makkelijk veel callorien kunt verbranden en grote spiergroepen kunt trainen. Daarnaast bouw je een goede conditie op en het helpt om stress te verminderen! Tijdens het hardlopen kom je op mooie plekjes die je anders nooit had gezien in de auto of op je fiets omdat je dan toch vaak dezelfde route neemt.

Tijdens een hardloopclinic lopen we een beginnersschema dat voor iedereen goed vol te houden is, zelfs als je echt nog nooit hebt hard gelopen. Tijdens de rustmomenten leg ik de opbouw van het schema uit maar geef ik ook informatie over wat de beste lichaamshouding en ademhaling is en welke kleding en schoenen nodig zijn zodat je daarna meteen zelf een vliegende start kunt maken! De clinics worden aan groepjes maar ook individueel gegeven.